Introductie

EmpoweringPeople says it all: mensen in hun kracht zetten. Ik ben Margôt van Brakel en EmpoweringPeople is mijn onderneming van waaruit ik organisaties help om beweging in gang te zetten. Communicatie is daarin een tool & tevens mijn expertise. Dat doe ik als freelancer op interim- of projectbasis. Let wel, communicatieadvies is niets zonder de uitvoering. Denken & Doen; daar gaat het om! En daarom is mijn advies altijd gekoppeld aan een zorgvuldige implementatie.

Bayn-rand-quoteeweging kan binnen een organisatie nodig zijn. Ik adviseer over het op gang brengen van de beweging, de koppeling aan de strategie, draagvlak op C-level & ontwikkel concepten die ervoor zorgen dat de kracht in het bedrijf los komt.

Een andere toepassing is het creëren van draagvlak bij externe partijen. Bijvoorbeeld voor de introductie van een nieuwe technologie of bij de ontwikkeling van een nieuw project in een gemeente. Dit soort trajecten gaan niet altijd even makkelijk, omdat de betrokken partijen elk hun eigen belang voor ogen hebben. In mijn aanpak zorg ik voor verbinding, respect en een gemeenschappelijk doel om partijen achter die ene beweging te scharen.

Communicatie speelt een belangrijke rol voor het succesvolle verloop van zowel interne als externe ontwikkeltrajecten. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van deze trajecten door de juiste inzet van communicatie. Naast ervaring ben ik onderscheidend door mijn directheid, energie en persoonlijke overtuiging, die ik in mijn werk onomstotelijk inbreng.

 

SaveSave